Haku

Katukuva Kalliosta (Suonionkadulta); grafiikka

Näkymä Suonionkadun mäeltä Töölöön päin. Kaksi- ja kolmikerroksisia rakennuksia (Suonionkatu 6, 4 ja 2) ja Kolmannen linjan kulma keskellä kuvaa. Kulmauksessa kävelijöitä. Taustalla kaupungin siluetti, josta erottuu Kansallismuseon torni. Kuva musta-valkoinen ja hyvin tumma.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G47317 HKM Markku Hyvönen 2018 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Katukuva Kalliosta (Suonionkadulta); grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1222
Mitat
33,2 x 24,3 (64,2 x 49); kehys 68,3x53,2
68,3x53,2
Merkinnät
va 3/25 oa Vilho Askola 1945
Valmistus
1945
puupiirros silkkipaperille
Helsinki, Suonionkatu
Askola Vilho, Tekijä
Aiheet
Luokitus