Haku

Hakasalmen huvila, eteläinen sivurakennus; maalaus

Näkymä Hakasalmen huvilan puistosta. Etualalla lumista pihaa ja tie, joka viertää oikealle. Edessä myös kaksi puuta. Oikealla olevan puun takana Hakasalmen huvilaan kuuluva eteläinen sivurakennus.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G47253 HKM Mari VAlio 2018 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hakasalmen huvila, eteläinen sivurakennus; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2154
Mitat
46 x 55,5 (51 x 60)
Merkinnät
a.o. U.A .-44
Valmistus
1944
öljy kankaalle
Helsinki, Mannerheimintie 13
Aalto Urho, Tekijä
Aiheet
Luokitus