Haku

Halkotarha Itämerenkadulla; maalaus

Kuvan etualalla viistosti kulkevaa katua, jonka varrella kolme mökkimäistä rakennusta. Vasemmassa reunassa mies nojaa mökkiin, jonka päädyssä teksti "KONTTORI". Keskimmäinen rakennus avonainen halkokatos, johon sisäänkäynti avonaisesta puuportista. Oikealla pitkä puurakennus, jonka edessä hevonen kärryineen. Rakennukset harjakattoisia. Savupiipuista nousee savua.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Halkotarha Itämerenkadulla; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2157
Mitat
39 x 53 (49 x 62,7)
Merkinnät
ao Esko Ahonen
Valmistus
1976?
akvarelli
Helsinki, Itämerenkatu
Ahonen Esko, Tekijä
Aiheet
Luokitus