Haku

Siltavuorensatama; maalaus

Jaaloja Siltavuorensatamassa. Veneiden purjeet on laskettu. Taustalla vasemmalla keltainen kerrostalo, Viherniemenkatu 1 sekä Lemminkäisen pääkonttori Hakaniemenkatu 2 (nykyisin John Stenberginranta 4).

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G47291 HKM Yehia Eweis 2019 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Siltavuorensatama; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
S22
Mitat
47 x 39; kehys 61 x 52,5
61 x 52,5
Merkinnät
a.o. W. Ahlgren
Valmistus
1940 -luku
öljy puulle
Helsinki, John Stenberginranta 4
Ahlgren William, Tekijä
Aiheet
Luokitus