Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rasia; piipputupakkarasia; Elephant

fyysinen kuvaus: Soikeanmuotoinen peltinen purkki, jossa irrotettava kansi. Vihreä pohjaväri, kääntöpuolella norsun kuva.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rasia; piipputupakkarasia; Elephant

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
DN10320-8
Mitat
mitat, kork 6,4 cm, lev 9,6 cm, syv 4,0 cm
Merkinnät
merkintä, Elephant Smoking Mixture 50gr. A.B. PH. U. Strengberg & Co O.Y. Jakobstad Pietarsaari
Valmistus
valmistusaika: 1923-1941
Tekniikka, Tuotantotapa: Teollinen
Materiaali, pelti
Suomi, Pietarsaari
Ph. U. Strengberg & kni, valmistaja
Käyttö
käyttöaika: 1923-1941
Näyttelyt
Tunne, 25.05.1999 - 12.06.2003
Aiheet
Luokitus