Haku

leikkikalu; figuuri; Snowtrooper

Kenner Products tuotti vuosina 1978-1985 George Lucasin käsikirjoittaman Tähtien sota (Star Wars) elokuvatrilogiaan liittyen leikkikalusarjaa, joka käsitti yli sata elokuvien hahmoihin perustuvaa nukkea (action figure -hahmoa) ja lukuisia erilaisia avaruusaluksia ja dioraamoja. Yli 300 miljoonaa leikkikalua myytiin tuona aikana, sittemmin alkuperäisen trilogian leluista on tullut keräilytavaraa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit digi 2003 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

leikkikalu; figuuri; Snowtrooper

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
DN9698-15
Mitat
korkeus 9,5 cm, leveys 4 cm
Merkinnät
c 1980 L.F.L MADE IN CHINA
Valmistus
1980
teollinen
muovi ABS
puristevalu
Kiina
The Kenner Products, valmistaja
Näyttelyt
Kunnon kansalainen Hakasalmen huvila 9.6.2006 - 15.6.2008. Tunne. Vieraan kohtaaminen. Hakasalmen huvila 25.5.1999 - 12.6.2003
Aiheet
Luokitus