Haku

Runeberginkatu 39. Museokatu 38.; Helsinki

Rakennuksen julkisivumateriaalina on puhtaaksimuurattu punainen tiili ja rappaus. Kulmarakennuksen katujulkisivut ovat tyyliltään lähinnä 1920 -luvun klassismia. Julkisivuja jäsentävät pohjakerroksen ja viidennen kerroksen yläpuolella kulkevat vaakalistat, joista ylempi lista työntyy voimakkaasti seinäpinnasta ulospäin. Museokadun puoleisessa julkisivussa on kaksi liseenien koristamaa, alemmasta vaakalistasta ylempään listaan ulottuvaa erkkeriä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1992.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Runeberginkatu 39. Museokatu 38.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1922
Sven Kuhlefelt, Pääsuunnittelija
Valmistus
1923 ?
Rakennuksen runkona on ilmeisesti tiilimuuri.
Helsinki, Runeberginkatu 39. Museokatu 38.
Käyttö
1923 ?
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus