Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

pusero; mainospusero; "IVECO"

fyysinen kuvaus: Pusakkamallinen, vyötärömittainen takki. Edessä vetoketju, pääntiessä ja hihansuissa tekstiiliresorit, helmassa kuminauhakuja. Vasemmassa rinnuksessa Helsingin yleisurheilun MM-kisojen "kaarre"tunnus / HELSINKI 83 / IVECO/ THE OFFICIAL

TRANSPORTER

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pusero; mainospusero; "IVECO"

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
A226-1
Mitat
mitat, pit 63+4 cm, koko L
Merkinnät
merkintä, kisojen "kaarre"tunnus / HELSINKI 83 / IVECO/ THE OFFICIAL TRANSPORTER, Litho Cibro (/Cibra) s.r.l. / IVECO...
Valmistus
valmistusaika: 1983
Tekniikka, Tuotantotapa: Teollinen
Tekniikka, ommeltu, painettu
Materiaali, muovi polyeteeni, 100% polyethilene, tekstiili puuvilla / puuvillasekoite
Italia, Corbetta
Iveco, valmistuttaja
Käyttö
käyttöaika: 1983
Helsinki; ensimmäiset yleisurheilun MM-kisat 1983
Helsingin yleisurheilun MM-kisojen 1983 virallisen kuljetusyhtiön mainostakki
Aiheet
Luokitus