Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

joulukoriste; peikko; tonttupeikko

fyysinen kuvaus: Seisova peikko; suuripäinen; isot ruskeat nappisilmät ja hörökorvat. Kasvot, ylävartalo ja kädet vaaleanruskeaa muovia. Lyhyt turkisparta. Nuttu ja tupsulakki punaista huopaa, housut ja kengät muovia, maalattu mustaksi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

joulukoriste; peikko; tonttupeikko

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
B22-316
Mitat
mitat, kork 18 cm noin
Valmistus
valmistusaika: 1970 -luku ?
Tekniikka, Tuotantotapa: Teollinen
Tekniikka, vaatteet liimattu ja ommeltu
Materiaali, muovi, tekstiili huopa, tekoturkis
Näyttelyt
Yhtä juhlaa, 16.10.2007 - 13.09.2009
Aiheet
Luokitus