Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

pöytäliina; kaitaliina; joululiina

fyysinen kuvaus: Pitkä suorakaide kiiltävää paperia, tausta valkoinen. Monivärinen; valokuva- ja piirrostekniikka; pellavalla punaiset & vihreät koristenauhat; keskellä muovijoulutähdet, -lumikiteet, sivuilla tonttu-possu -jono

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pöytäliina; kaitaliina; joululiina

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
E49-5 -1
Mitat
mitat, lev 29,2 cm, pit 96,5 cm
Merkinnät
merkintä, 3094, Paletti
Valmistus
valmistusaika: 1970 -luku
Tekniikka, Tuotantotapa: Teollinen
Tekniikka, painettu
Materiaali, paperi
Suomi
Oy Paletti Ab, valmistaja
Käyttö
käyttöaika: 1977- noin
Helsinki
Aiheet
Luokitus