Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Munkkiniemi; maalaus

sisällön kuvaus: Talvinäkymä Munkkiniemestä keskustaan päin, Huopalahden yli Kuusitien kerrostaloille. Etualalla lehdettömiä puita ja keltaista kaislikkoa. Aukean takana taustalla mäen juurella pieniä punaisia puutaloja ja mäen päällä Kuusitien varrella

sijaitsevia

kivitaloja. Oikealla näkyy Meilahden hyppyrimäki.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Munkkiniemi; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-775
Mitat
mitat: 10,4 x 14,0 cm
Merkinnät
merkintä, oa UH-54
Valmistus
valmistusaika: 1954
materiaali / tekniikka, akvarelli ja kynäpiirros (kuivamust.)
Heikkinen, Uno, taiteilija
Aiheet
Luokitus
maisema (luokitus)
341 arkkitehtuuri (luokitus)