Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Lönnrotinkatu 25; maalaus

sisällön kuvaus: Näkymä sisäpihalle. Matala vihreä puurakennus taustanaan korkean kivirakennuksen ikkunaton pääty. Puurakennuksessa ulkonevat ikkunalliset kuistit. Piha kuuluu Helsingin Vapaaehtoiselle Palokunnalle. Oikealla näkyy laudoista rakennetun letkujen

kuivatukseen käytetyn rakennuksen kulmaa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Lönnrotinkatu 25; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-771
Mitat
mitat: 10,4 x 14,0 cm
Merkinnät
merkintä, oa UH-53
Valmistus
valmistusaika: 1953
materiaali / tekniikka, akvarelli
Heikkinen, Uno, taiteilija
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus
pihakuva (luokitus)
341 arkkitehtuuri (luokitus)