Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Topeliuksenkatu; maalaus

sisällön kuvaus: Iltanäkymä Sibeliuksen puistosta Topeliuksenkadulle etelästä pohjoissuuntaan. Vasemmalla Sibeliuksen puistoa ja taaempana Humalistonkatu 13. Etualalla oikealla Topeliuksenkatu 15 ja 17.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Topeliuksenkatu; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-650
Mitat
mitat: 9,6 x 14,6 cm
kehysmitta, 61 x 82,5 x 1,5 (sama kehys kuin -722, -699,-806,-1283,-714,-729,-650)
Merkinnät
merkintä, oa UH-51
Valmistus
valmistusaika: 1951
materiaali / tekniikka, akvarelli
Heikkinen, Uno, taiteilija
Näyttelyt
Yö, 20.11.2009 - 16.01.2011
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus
katukuva (luokitus)
362 asuminen (luokitus)