Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rasia; Universitet - Yliopisto; savukerasia

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen savukerasia. Kannessa värillinen piirroskuva Helsingin yliopiston päärakennuksesta, teksti "Universitet - Yliopisto" sekä

yliopiston kuuden osakunnan vaakunat, ylärivissä vasemmalta: Nylands Nation,

Länsisuomalainen

Osakunta, Savo-Karjalainen Osakunta; alarivissä vasemmalta Pohjalainen Osakunta, Wiipurilainen Osakunta, Hämäläis-Osakunta.

Rasian ympäri reunaan liimattu leveä paperisinetti; sinetissä punaisella painettuna medaljonkikuvat, joissa vasemmalla puolella

Ruotsin kuninkaan sivuprofiili ja teksti "Carl XV Sveriges Norges konung", oikealla

Venäjän keisarin vastaava kahtena kappaleena joista ensimmäisessä tekstiä

ruotsiksi ("Kejsaren Aleksander (...) [epäselvä]") ja toisessa sama venäjäksi. Rasian reunaan kirjoitettu käsin muste- ja lyijykynällä "A.Åberg Nissas".

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rasia; Universitet - Yliopisto; savukerasia

Tallennettuna: