Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Vääksyntie 2 (Mäkelänkatu 2, Teollisuuspolku 1) kohdalta Teollisuuskadun yli kohti Kinaporinkatua

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Vääksyntie 2 (Mäkelänkatu 2, Teollisuuspolku 1) kohdalta Teollisuuskadun yli kohti Kinaporinkatua

sisällön kuvaus: Näkymä Vääksyntie 2 (Mäkelänkatu 2, Teollisuuspolku 1) kohdalta Teollisuuskadun yli kohti Kinaporinkatua. Etualalla Teollisuuskadun liikennettä, taustalla Kinaporinkatu 11, 9, 7, 5, 3, 1 (ent. Pengerkatu 39, 37, 35, 33, 31). Kinaporinkadun päässä

näkyy

Pengerpolku 2 (ent. Pengerkatu 25), jonka takana ovat Helsinginkatu 4 a, 4 b. Oikealla Kinaporinkatu 4 (ent. Pengerkatu 34).

Henkilöautot etualalta taaksepäin lukien: : Opel Olympia Rekord, Renault Frégate ja Peugeot 203.

Tallennettuna: