Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kulosaaren huvilakaupungin kunnanvaltuusto viimeisessä kokouksessaan

sisällön kuvaus: Kulosaaren huvilakaupungin kunnanvaltuusto viimeisessä kokouksessaan. Vas. valtuuston puheenjohtajana pitkään toiminut Bertel Jung vierellään (oik.) Rupert von Nandelstadh, tästä oikealle pöydän ympärillä: Arvid Näsman, John Stenberg, Benjamin

Helander

Jaakko Rahola, G. Bergroth, Hjalmar Neovius (pöydän päässä), G. E. Sandström, kunnanjohtaja Rolf Standertskiöld-Nordenstam ja kunnansihteeri Eduard von Veh. Seinällä samana vuonna paljastetut, taiteilija Axel Haartmanin tekemät muotokuvat Bertel

Jungista ja Rolf Standertskiöld-Nordenstamista.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kulosaaren huvilakaupungin kunnanvaltuusto viimeisessä kokouksessaan

Tallennettuna: