Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

tuoli; kokoontaitettava, paischeff -tyylinen

fyysinen kuvaus: Pieni kokoontaitettava kertaustyylinen tuoli. Ristikkäin kiinnitetyt jalat

taittuvat kokoon samoin selkänoja, joka kiinnittyy etujalkojen yläosaan.

Pyöreä tukipuu sekä etu- että takajalkojen välissä. Kaarevassa hartialaudassa kahden vaakasuoran uritetun

listan välissä neljä sorvattua tappia. Etujalkojen yläosassa, hartialaudan

alapuolella vaakasuora sorvattu tukipuu. Istuin kangasta, alapuoli raidallista

puuvillakangasta, päällinen kirjailtu. Sarjan kohdalla istuimen reunassa koristetupsunauha. Istuimen keskellä pystysuuntainen kirjailtu kuvio, reunoilla kapea vinoneliöornamentti, keskellä leveä neliöistä koostuva kuvioraita. Väreinä tumman

punainen, violetti ja vihreä. Tupsunauhassa toistuvat samat värit.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

tuoli; kokoontaitettava, paischeff -tyylinen

Tallennettuna: