Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

televisio; matkatelevisio; Kurir 12800

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen muovikuorinen matka-TV, joka päällystetty punaisella muovilla. Etuosa mustaa muovia, joka kääntyy osittain sivulle, takaosa harmaata muovia, jossa pidike johtoa varten, kääntyy samoin sivulle. j10" kuvaputki kotelon vasemmalla

puolella. Oikeassa laidassa pystyssä suorakaiteen muotoinen yläosastaan ritilöity alumiinilevy, jonka vasemmassa yläkulmassa pistokepaikka lisäkovaäänistä varten. Ritilän alla varsinainen kovaääninen.

Ritilän alla lukee: LUXOR. Sen alla 4 kanavasäädintä. VHF, III, UHF ja hienosäätö. Niiden alla iso pyöreä säädin varsinaisten kanavien vaihtoa varten. Tämän alla 3 säädintä: valoisuus, kontrasti ja ääni. Kannen päällä kantokahva ja 2

teleskooppiantennia, joiden pituus 106,5cm. Takakannessa merkinnät: TV 220 v 50 Hz 25 w + paristo 12 V 1,2 A. Pohjassa huolto-ohje: Malli T1 E -37, Kojeisto T1 C - 2 ja

Viritysohje T1-D -2.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

televisio; matkatelevisio; Kurir 12800

Tallennettuna: