Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Panoraama Helsingistä nähtynä Kalliolinnasta; grafiikka

sisällön kuvaus: Vesivärein väritetty kuva-aukeama The Illustrated London News -lehdestä, von Wrightin vuoden 1847 panoraama kolmena alekkain sijoitettuna nauhamaista kuvana, keskimmäinen hieman muita korkeampi. Ylinnä näkymä Valkosaarelta Ullanlinnan

kylpylään ja Ullnerin huvilaan, keskellä Viapori; keskimmäinen Kaivohuoneen

johdon huvilasta laivaveistämölle, keskellä Kaivopuiston mylly; alinna näkymä

Eteläsatamasta Valkosaarille. Rakennukset ja maaston muodot tehty melko

tarkkaan originaalilitografian mukaan, mutta laivat ja figuurit poikkeavat siitä.

Väritys ei ole todenmukainen.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Panoraama Helsingistä nähtynä Kalliolinnasta; grafiikka

Tallennettuna: