Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

purkki; kahvipurkki; tuotepakkaus

fyysinen kuvaus: Lieriönmuotoinen peltipurkki, jonka kyljet on päällystetty paperilla. Painatuksen värit ovat violetti, musta, valkoinen, keltainen ja kulta. Purkin kummallakin puolella lukee REGIO kolme kertaa allekkain eri väreillä mustaa ja valkoista taustaa vasten.

Kannessa on kohopainatuksena Rengas-kahvia Cirkel-kaffe ja kolme naista kantamassa koreja. Purkki on avaamaton, umpinainen ja tyhjä, eli se on valmistettu myymälän tai näyteikkunan somisteeksi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

purkki; kahvipurkki; tuotepakkaus

Tallennettuna: