Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kahvinjuontia puutarhassa

sisällön kuvaus: Kahvinjuontia puutarhassa. Neljä naista ja kaksi miestä juovat kahvia ulkona taustanaan mm. pihlajaa kasvava ryteikkö. Vasemman puolimmainen nainen istuu wieniläistyyppisellä korituolilla, oikealla istuvan miehen alla on puupenkki ja päässä

olkihattu.

Ryppyisen pöytäliinan päälle on katettu hopeinen kahviserviisi. Kyseessä voisi olla kihlajaiskahvit.

Kuvan yli on vedetty voimakkain vedoin kynällä, josta ei ole kuitenkaan lähtenyt väriä, rasti.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kahvinjuontia puutarhassa

Tallennettuna: