Haku

väestönaamari; kaasunaamari

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

väestönaamari; kaasunaamari

fyysinen kuvaus: Ruskeasta kumista valmistettu naamariosa, johon liitetään harmaa, peltinen suodatin. Suodattimessa paperinen sinetti. Silmäaukkojen kohdalla pyöreät lasit metallireunoin. Paperipussissa kaksi muovista varalinssiä. Yksi alumiininen irtokorkki. Peltinen

kantorasia kannatinnauhalla; rasia maalattu sinertäväksi. Kantokotelon pohjassa: V. Tikka, R. ja O. O.Y. Töölö.

Tallennettuna: