Haku

Muraaleja Itä-Pasilassa Resiinakujan ja Ratamestarinkadun kohtaamispisteessä

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Muraaleja Itä-Pasilassa Resiinakujan ja Ratamestarinkadun kohtaamispisteessä

sisällön kuvaus: Muraaleja Itä-Pasilassa Resiinakujan ja Ratamestarinkadun kohtaamispisteessä. Hämärässä häämöttävä seinä kuuluu rakennukseen Resiinakuja 10. Etualalla kuva on maalattu yläpuolella sijaitsevan kävelysillan tukirakenteeseen. Muraalissa kädet

pitelevät

kännykkää. Tukirakenteen takana melkein pimeässä varjossa häämöttää toinen, kaksiosainen muraali.

Tallennettuna: