Information om byggnader saknas tillfälligt i Helsingfors stadsmuseums Finna-tjänst på grund av systemändring. Vi beklagar besväret.

Sökning

Talo Hakaniemessä; grafiikka

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Talo Hakaniemessä; grafiikka

sisällön kuvaus: Sörnäisten rantatie 5, harmaa punakattoinen nelikerroksinen kivitalo

nähtynä kadun toiselta puolen. Sen vieressä vasemmalla puolen näkyy

hieman kaksikerroksista puutaloa, n:o 3, ja oikealta siihen liittyy

kaksikerroksinen, luultavasti tiilestä oleva rakennus, n:o 7.

Kaikki rakennukset purettu myöhemmin. Painovärinä mustan ja

punaisen lisäksi harmaa.

Sparad: