Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

suojus; XV Olympiakisat Helsingissä 1952; tulitikkurasian suojus, matkamuisto

fyysinen kuvaus: Messinkinen tulitikkuaskin suojus, päälli-ja takakansi, sekä toinen sivu suojattu. Raapaisupinnan kohta avonainen. Toisella leveällä sivulla himmeällä pohjalla kiiltävänä kohokuvana stadionin kuva ja olympiarenkaat, toisella sivulla kaupungin vaakuna

ja valmistajan nimi. Kapealla sivulla himmeällä pohjalla kohokirjaimin teksti: XV OLYMPIA 1952.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

suojus; XV Olympiakisat Helsingissä 1952; tulitikkurasian suojus, matkamuisto

Tallennettuna: