Haku

Ässä koukkaa (Koukkausmatka); maalaus

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ässä koukkaa (Koukkausmatka); maalaus

sisällön kuvaus: Pääasiassa helsinkiläisistä muodostetun Ässä-rykmentin, JR 26:n miehiä Maaselän kannaksen maastossa vihollisen selustaan tehdyllä tiedusteluretkellä. Etualalla

vasemmalla sotilas käsittelee kranaatinheitintä ja oikealla kaksi upseeria tutkii

karttaa. Heidän takanaan kranaatinheitintä ja lipaslaatikkoa kantavia sotilaita

ylittämässä puroa kaatunutta keloa myöten. Keskellä radiolähetin ja radisti,

taustalla oikealla konepistooli- ja panssarikauhumiehiä. Kaikkiaan

15 sotilasta syksyiseen vaaramaisemaan sijoitetussa sommitelmassa.

Tallennettuna: