Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Vappumarssi Mannerheimintien alkupäässä

sisällön kuvaus: Vappumarssi Mannerheimintien alkupäässä. Valokuva on otettu Kolmen sepän patsaan luota etelään. Taustalla näkyvät Mannerheimintie 12, 10. Kerrostalojen edustalla näkyy väkeä seuraamassa marssikulkuetta. Oikealla näkyy patsaan jalusta, johon on liimattu

kaksi Vietnamin sotaan liittyvää julistetta. Toinen kertoo Vietnamin-keräyksestä, toisessa on pommikoneen kuva ja teksti: "USA pois Indokiinasta". Vasemmalla näkyy kadulle pysäköity auto, malliltaan Volvo 142.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vappumarssi Mannerheimintien alkupäässä

Tallennettuna: