Haku

Jätteestä tehdyt paalit suojelemassa Kauppatorin aluetta vedennousulta

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Jätteestä tehdyt paalit suojelemassa Kauppatorin aluetta vedennousulta

sisällön kuvaus: Jätteestä tehdyt paalit suojelemassa Kauppatorin aluetta vedennousulta. Veden pinta on jo laskenut ja ihmisiä kävelee torin alueella suojavallin molemmin puolin. Valokuva on otettu vallin yli länteen. Vasemmalla näkyy Kolera-allasta ja sen takaa

Eteläranta 18-20. Oikealla alkaa Esplanadin puistoalue, jonka takaa kohoaa hotelli Tornin rakennus. Niistä oikealle Pohjoisesplanadi 25, 23, 21 ja 19.

Tallennettuna: