Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

pakkaus; Rengas kahvia Regio; kahvipakkaus

fyysinen kuvaus: Lieriönmuotoinen peltipurkki, jonka kyljet on päällystetty paperilla. Painatuksen pohjaväri on violetti, tuotetiedot ja logo on painettu valkoisella, keltaisella ja kullanvärisellä. Purkki on avaamaton, umpinainen ja tyhjä, eli se on valmistettu

myymälän tai näyteikkunan somisteeksi. Pohjaan on liimattu Elannon hintalappu, johon on kirjoitettu 3,20. Purkin yläkansi on sileä lukuun ottamatta koholeimaa 104.

Toisen samanlaisen purkin pohjassa on myös Elannon hintalappu, mutta siihen on merkitty hinnaksi 3,15.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pakkaus; Rengas kahvia Regio; kahvipakkaus

Tallennettuna: