Haku

Kadunlaskijat; grafiikka

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kadunlaskijat; grafiikka

sisällön kuvaus: Hakaniemen torin kaakkoiskulman kiveämistä. Etualalla kaksi kivityömiestä, toinen kumartuneena asettelemaan kiviä, toinen tasoittaa jo valmista pintaa. Miesten takana Hakaniemenrannan kulkijoita ja vasemmalla laituriin kiinnitettyjä jaaloja,

joista

toista lastataaan tai lastia puretaan kuorma-autoon. Siltavuorensalmen takaa näkyy Unioninkatu 45, "Lilla Nådendal" (Pikku Naantali). Oikeaa puolta hallitsevat salmen ja Siltasaarenkadun välisen teollisuuskorttelin rakennukset.

Tallennettuna: