Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

nukenvaunut

fyysinen kuvaus: Matalat, pienipyöräiset vaunut. Pohjastaan kaarevaksi taivutettu suorasivuinen vanerikori, reunassa tekonahalla päällystetty puulista. Alas laskettava kernikuomu. Metallinen, yläreunasta ulospäin taivutettu työntöaisa, jossa sorvattu puukahva.

Neljä kumipyörää kiinnitetty akseleistaan korin pohjaan kaarevilla metallilistoilla. Kori maalattu valkoisella taitetun ruskeaksi, kyljissä valkoiset koristekuviot. Kuomu vaunujen värinen, reunassa hapsut. Korin sisus maalattu valkoiseksi, kahva

valkoinen.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

nukenvaunut

Tallennettuna: