Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Pieni puurakennus, jossa on kukkakauppa Kanervo, Pitäjänmäentie 35

sisällön kuvaus: Pieni puurakennus, jossa on kukkakauppa Kanervo, Pitäjänmäentie 35. Julkisivun oikeassa reunassa on valomainos teksillä "Kukkia Blommor". Vasemmanpuoleinen näyteikkuna on vesihöyryssä, ja ikkunalaudalle on aseteltu viherkasveja. Oikeanpuoleisen

näyteikkunan yllä on avattuna markiisi. Valokuva on otettu

kevättalvella, maassa on vielä jäljellä hieman sulamatonta lunta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pieni puurakennus, jossa on kukkakauppa Kanervo, Pitäjänmäentie 35

Tallennettuna: