Haku

kartta, Helsingin kartta; Helsingin kaupungin matkailijakartta, Turistkarta över Helsingfors stad

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kartta, Helsingin kartta; Helsingin kaupungin matkailijakartta, Turistkarta över Helsingfors stad

sisällön kuvaus: Sinikantinen taitettava kaksikielinen (suomi-ruotsi) kartta Helsingistä Pasilan asemalta etelään. Kääntöpuolella pieni kartta Helsingin lähiympäristöstä ja luetteloita nähtävyyksistä, ravintoloista ja muista mahdollisista matkailijan

tarvitsemista

palveluista

suomeksi ja ruotsiksi.

Sinisiin pahvikansiin on painettu Senaatintorin ja Suurkirkon kuvat, kannet liimattu kartan tekstipuolelle.

Tallennettuna: