Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

merkki; A.B. Spårvägs- & Omnibus aktiebolaget i Helsingfors; ansiomerkki, mitali rasioineen

fyysinen kuvaus: Lävisteinen, kärjestään pyöristetyn kolmion muotoinen merkki; ylinnä levitetyt siivet, joiden keskellä kullattu raideprofiili, keskellä Helsingin vaakunakilpi, alareunassa kaarevassa

nauhassa yhtiön nimi. Taustapuolelle juotettu lukollinen neula, kaiverrettu saajan nimi ja vuodet.

Suorakulmainen irtokannellinen kotelo, päälystetty kluutilla, vuorattu sametilla. Kotelossa mitalin muotoinen syvennys. Kotelon päällys musta, vuoraus sininen.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

merkki; A.B. Spårvägs- & Omnibus aktiebolaget i Helsingfors; ansiomerkki, mitali rasioineen

Tallennettuna: