Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Sörnäisten rantatie

sisällön kuvaus: Sörnäisten rantatie. Vasemmalla kuvan kulmassa Lintulahdenkuja 4:n toimistorakennus, jonka vieressä rivissä seuraavana Lintulahdenkujan ja Lintulahdenkadun kulman Elannon vanha vilja- ja juuresvarasto. Rakennus on nykyään Senaatti-kiinteistöjen

pääkonttori. Seuraavana kadulla alkujaan OTK:n keskusvarastoksi rakennettu Lintulahdenkatu 10 toimii nykyään toimistotiloina. Edempänä kadulla Lintulahdenkuja 10:n toimistorakennus, jonka takana kohoaa Lintulahdenaukio 8 vaaleine asuinkerrostaloineen.

Oikealla kuvassa häämöttää Suvilahden vanha energiatuotantoalue kaasukelloineen. Kuva otettu Sörnäisten rantatien ylittävältä Kaikukadun kevyen liikenteen sillalta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sörnäisten rantatie

Tallennettuna:
sulje

Vaikuta Finnan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn!

Vastaajien kesken arvotaan 10 kpl Museokortteja.

Avaa kysely

Ei kiitos