Haku

lyhty; mamselli -lyhty; käsilyhty

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

lyhty; mamselli -lyhty; käsilyhty

fyysinen kuvaus: Tasapohjainen, ylöspäin levenevä, yläpinnalta kaareva. Neljällä sivulla peltikehysteiset

lasit. Lasit kiinnitetty lyijyhakasin. Yläpinnan keskellä pystylävisteinen, pyöreä aukon suojus, jota kattaa kansi. Sivulaseista toinen avattava. Sanka kaareva, keskellä ylöspäin levenevä varsi. Lyhdyssä on jäljet kahden kynttilän polttamisesta.

Tallennettuna: