Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kidekone; Kristallapparat typ Hjärter Ess; kuulokkeineen (2 kpl)

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kidekone; Kristallapparat typ Hjärter Ess; kuulokkeineen (2 kpl)

fyysinen kuvaus: Kidekone, jonka kuori mustaa bakeliittia. Neliön muotoinen, pyöristetyt kulmat. Vasemmassa yläkulmassa kaksi ulostuloa A1 ja A2 antennipistokkeille.

Alareunassa molemmilla sivuilla kolme vierekkäistä ulostuloreikää TELEFON

kuulokkeiden banaanipistokkeille. Näiden välissä vastaanotin DETEKTOR, jonka sisällä ki

de. Vastaanottimen sivulla säätöruuvi. Keskellä edessä pyöreä kiekko, jossa asteikko 0-100. Kiekon alapuolella aallonpituuden valitsin, jossa asteikko 1-3. Kaksi paria

pyöreitä, säädettäviä korvakuulokkeita. Kuulokkeiden aisa mustaksi maalattua peltiä.

Kuulokkeissa ruskea kangaspäällysteinen johto, jonka päässä kaksi banaanipistoketta. Säätökiekon yläpuolella punainen sydämen kuva. Laitteen takaseinässä paperinen etiketti, jossa käyttöohjeet ruotsiksi.

Tallennettuna: