Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kynttiläsarja pakkauksessa; joulukuusen sähkökynttilät; KOPE-sarjakynttilöitä

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kynttiläsarja pakkauksessa; joulukuusen sähkökynttilät; KOPE-sarjakynttilöitä

KOPE-serieljus

fyysinen kuvaus: Pakkauksen sisällä 16 kpl valkoisia kynttilöitä, joissa ruskeat, nipistimellä varustetut kannat sekä vihreä johto pistokkeineen. Kynttilän päät kierteistä, läpinäkyvää muovia. Sinikantinen, suorakaiteen muotoinen pahvipakkaus, jossa painokuva kuusen

vieressä seisovasta pikkupojasta. Sisäkannessa käyttöohje suomeksi ja ruotsiksi.

Tallennettuna: