Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Puistonäkymä (Muisto Suomen yleisestä näyttelystä Kaivopuistossa); piirustus

sisällön kuvaus: Magnus von Wrightin mallikirjassa vuodelta 1838 olleen litografian mukaan tehty maisema. Vasemmalla jyrkkä puita kasvava kallionnypylä, jolla istuu huuhkaja Oikealla uivia joutsenia ja taempana lammen rannalla pieni huvimaja. Kuvan alle painettu

teksti

Muisto Suomen yleisestä näyttelystä Kaivopuistossa Helsingissä 1874. Teksti harhaanjohtava. Ei esitä näkymää Kaivopuistosta, jota ei 1830-luvulla

vielä ollut.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Puistonäkymä (Muisto Suomen yleisestä näyttelystä Kaivopuistossa); piirustus

Tallennettuna: