Haku

Kulosaaren kansakoulu (ala-asteen koulu), päiväkoti ja kirjasto

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kulosaaren kansakoulu (ala-asteen koulu), päiväkoti ja kirjasto

sisällön kuvaus: Kulosaaren kansakoulu (ala-asteen koulu), päiväkoti ja kirjasto. Kyösti Kallion tie 1. Kain Tapperin betoniveistos; Kasvu,1969. Homeen

aiheuttamien sisäilmaongelmien takia

koulu purettiin vuonna

2011 ja tilalle

rakennettiin uusi

koulurakennus. Samassa yhteydessä myös Tapperin veistos, joka olisi jäänyt uuden rakennuksen alle, poistettiin. Taustalla Kulosaaren ostoskeskus.

Tallennettuna: