Sökning

rasia; Cafe Creme Henri Wintermans; sikarirasia, tuotepakkaus

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

rasia; Cafe Creme Henri Wintermans; sikarirasia, tuotepakkaus

fyysinen kuvaus: Kannellinen neliömäinen rasia 10:lle sikarille. Kansi jaettu kahteen osaan; tumman ja vaalean keltaiseen. Vasemmassa yläkulmassa höyryävä kahvikuppi, keskellä palava sikari, jonka alla leijona punaisella pohjalla.

Kannen sisäpinnalla sama kuva ilman värejä. Sisällä suojapaperi.

Sparad: