Haku

Näkymä Malminkadun ja Runeberginkadun väliin jäävän aukean reunalta

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Malminkadun ja Runeberginkadun väliin jäävän aukean reunalta

sisällön kuvaus: Näkymä Malminkadun ja Runeberginkadun väliin jäävän aukean reunalta. Vasemmalle avautuva alue toimi bussien pysäköintipaikkana. Liikennemerkki oikeassa reunassa kieltää pysäköinnin alueelle. Henkilöautoja näkyy aukean reunalle pysäköityinä. Aukean

reunasta oikealle

kasvaa puuistutuksia. Taustalla näkyvät Malminkatu 24 ja synagoga, Malminkatu 26. Aukean alue on nykyään rakennettu umpeen ja siinä on

Runeberginkatu 2.

Tallennettuna: