Haku

muistoraha; Johan Richard Danielson-Kalmari

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistoraha; Johan Richard Danielson-Kalmari

fyysinen kuvaus: Etusivu: J.R. DANIELSON-KALMARI, rintakuva. Takasivu: MUISTOKSI TAISTELUN JA TYÖN * PRO PATRIA PVGNATORI. Lanteilta verhottu alaston mies seisomassa porraskäytävässä oikea käsi laskettuna kahdelle, nelikulmaisella jalustalla lepäävälle kirjalle.

Etusivu: Wikström 1927. Takasivun leikkeessä: HÄMÄLÄISTEN LYÖTTÄMÄ 1927. Hopeinen kaksoiskappale XXXIII-88.

Tallennettuna: