Haku

levysoitin; matkalevysoitin

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

levysoitin; matkalevysoitin

Dual 300

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen laatikko, jossa saranoitu kansi. Sisällä pyöreä, mustalla kumilla pääll. levylautanen. Nopeudet: 33, 16, 45, 78. Etusivulla suorakaiteen muotoisen ritilän takana kovaääninen. Harmaa, muovinen äänenvoimakkuuden säätönuppi.

Kannen

päällä: tarra "KRUUNUHAKA MP Junior MARIANKATU 13 A A, 19*62", "OLAVINLINNA, Savonlinna", herttarouva-kortti" 1962, Sepänk. 17 B 26".

Tallennettuna: