Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

pöytä; kirjoituspöytä; työpöytä

fyysinen kuvaus: Toimistotyöhuoneen kalustukseen kuuluva suunnikkaan muotoinen kirjoituspöytä, jossa saranoitu, kahdella puukiskolla tuettava jatkolevy. Toisen kiskon kisko puuttuu. Pöydän toisella sivulla on lukittava laatikosto, jossa on kolme laatikkoa.

Laatikoissa

on upotetut kädensijat. Pöydän toiseen päätyyn on ruuvattu kaksi kupukantaruuvia mahdollisesti laukulle.tms. Pöytälevy ja laatikoston etulevyt lakattua tammea. Metalliset putkijalat maalattu mustaksi. Metallijalkojen tassut myös tammea.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pöytä; kirjoituspöytä; työpöytä

Tallennettuna: