Haku

mainos, ilmoitus; Suomen Voimistelu- ja Urheiluliiton Helsingin piirikunnan Painimestaruuskilpailut

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

mainos, ilmoitus; Suomen Voimistelu- ja Urheiluliiton Helsingin piirikunnan Painimestaruuskilpailut

sisällön kuvaus: alkavat tiistaina helnmikuun 3 p:nä, klo 8 i.-p.

Seuroista ovat edustettuina: H.A.-K., H:gin Kisa-Veikot, Kaleva, Ponnistus, Vesa, Veikot Malmi, Jyry y.m., joiden yhteinen edustajamäärä nouse 50:n.

Osanottajista mainittakoon: I. Böhling, K. Koskelo, Aug. Jokinen, F. Lundstén, V. Vikström, Th. Ahlberg, Aug. Mattsson, O. Niemelä, E. Mäntynen, Arthur Lindfors, Osk. Kumpu, J. Salila, R. Mustonen y.m., y.m.

Jännittäväisyyttä otteluissa ei tule puuttumaan!

Sisäänpääsyt 1:50 ja 1 mk. numeroidut paikat ja 75 p. seisomaan.

Toisella puolella ruotsiksi.

Tallennettuna: