Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Tuomarinkylä

sisällön kuvaus: Tuomarinkylä. Ensimmäisen maailmansodan aikainen maalinnoitus, puolustusasema XV:1Tuomarinkylän kartanolla. Kuvassa on katettu konekivääriasema. Asema on tehty betonista. Katon alkuperäiset teräspalkit on

jätetty paikoilleen. Vasemmalla on ampuma-aukko, josta konekiväärimies on ampunut vihollista kohti. Kuvassa oikealla seinällä on konekiväärin jäähdytysvesiastiaa varten tehty syvennys, jonka etuseinämä on rikottu. Muuten aseman rakenteet ovat

ehjät.

Oikealla seinällä on

muutama graffiti. Pohjalla on lehtiä. Kuvaussuuntana luode.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Tuomarinkylä

Tallennettuna: