Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

peli; korttipeli

fyysinen kuvaus: Vajaa pakka. Kulmistaan pyöristetyn suorakaiteen muotoiset korti. Keskellä

korttia mustalla painettu iso versaali, 2 vastakkaisessa kulmassa sama kirjain mustalla, punainen numero,joka ilmoittaa montako kappaletta kyseistä kirjainta peliin kuuluu. Lisäksi kortti "Kerhonen", mustalla ja punaisella piirretty pellehahmo.

Painettu

käyttöohjevihkonen. Kirjainkortteja A 5/10 (5 kpl 10:stä), B-0, C-0, D 1/2, E 4/9, F-0, G 1/1,

H 1/4, I 5/10, J 1/3,

K 3/6, L 3/7, M 2/5, N 4/9, O 3/8, P 1/3, G 0, R 2/6, S 4/8, T 4/9, U 3/7,

V 1/4, X 0, Y 1/2,

Z 0, Å 0, Ä 1/5, Ö 1/1 Korttien taustapuolella valkoisella pohjalla ruskea ruudukko ja kasviaihei

set ornamentit

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

peli; korttipeli

Tallennettuna: