Haku

Mannerheimintie 93 / Lehtikuusentie 2

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Mannerheimintie 93 / Lehtikuusentie 2

sisällön kuvaus: Mannerheimintie 93 / Lehtikuusentie 2. Asuntoyhteistalo Oy. Rakennuksen on suunnitellut Olli Saijonmaa, valmistunut 1953. Kuva on otettu Lehtikuusentieltä talon eteläpäädystä pohjoiseen päin. Kivijalassa on apteekki, talouskauppa ja Elannon

myymälä. Kerrostalon parkkipaikalla pysäköityinä henkilöautoja, vasemmalta lukien: Ford Taunus 12M, Peugeot 203, Ford Zephyr Six ja Morris Oxford.

Tallennettuna: