Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

pienoismalli; Ruskeasuo 1930-luvulla

fyysinen kuvaus: Keskellä viljelyspalstoja, joiden ympärillä pohjoisessa, idässä ja etelässä rakennuksia aidattuine pihapiireineen. Idässä keskuspuiston reunamaa. Mukana ihmisiä, hevosia kärryineen, autoja, raitiovaunu, ym. Pienoismallin yhdessä kulmassa näkyvät

valkoiset vuokra-ajurien tallit ja asunnot; ajuri Hjalmar Palotiellä oli asunto ja talli siellä (perhe piti myös kauppaa). Palotien vossikka on Raitioliikennemuseossa. Materiaalina käytetty lisäksi kiveä, metallia, jäkälää, lankaa yms.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pienoismalli; Ruskeasuo 1930-luvulla

Tallennettuna: